L’artista Wedo comença el seu mural a la VII Edició del FESTIVAL D’ART URBÀ MÉS QUE MURS.

30 nov. 2022

Serà el primer mural del festival que combina l’art tradicional amb el digital, mitjançant la realitat virtual (VR), que el jove artista gallec amb base a Barcelona pintarà a partir del 25 de novembre el mur mitger en el carrer La Pau, prop del cementeri de Sagunt.

WEDO (Edgar Goás)–, nascut a la Corunya a 1990. Va estudiar gravat i il·lustració, i Belles Arts.

Artista multidisciplinari, ha treballat tant com dissenyador i constructor d’escenografies, ha dissenyat roba per a diversos artistes del panorama musical espanyol.

Ha participat en festivals d’art urbà per tot el territori nacional, experiència en gran format treballant com a artista per a entitats privades o participant com a assistent o col·laborador al costat d’artistes internacionals tant en territori nacional com internacional.

Actualment experimenta amb les noves tecnologies, com la realitat virtual, implementades a l’art tradicional, com el muralisme. Podrem al Més Que Murs comprovar aquesta nova visió de l’Art Urbà amb l’ajuda dels nostres dispositius mòbils.

El Festival d’Art Urbà MÉS QUE MURS està organitzat pel departament de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt, amb col·laboració de Turisme i Memòria Històrica. A més, les associacions Morvedre Acull i Avocam també col·laboren en el festival.