No te Talles i presenta el teu curt

14 gen. 2015

NO TE TALLES!!!
Si vols demostrar la teua família que la teua passió pel cinema és una cosa seriosa o simplement vols mostrar als teus amics els teus curts en pantalla gran, ara tens l’oportunitat de passar les curtmetratges davant de la pel·lícula del Cineclub, que tots els divendres de 2015 a les 19 h passarem al Casal Jove de Port de Sagunt València (Carrer Vent de Marinada, s /n)
A més, el teu curt pot formar part d’una mostra que es farà a finals de juny ia finals de desembre amb els més votats pel públic de cada divendres i podrà ser premiat.
NO TE TALLES i envia els teus curts al Casal Jove

Condicions de participació:
1. Per poder participar has d’enviar a l’adreça cortoscasaljove@gmail.com l’enllaç del teu curtmetratge, que prèviament haurà d’estar pujat a un servidor de l’estil de Vimeo, Youtube o similar.

2. En cas de ser seleccionat cada participant haurà d’omplir una fitxa de cessió de drets de projecció per a la sessió en què es passe el curt.

3. L’Autor/a ha de facilitar una còpia física del curtmetratge en cas que la còpia digital no tinga la qualitat mínima per a la protecció.

4. Tots els autors/es seleccionats/ades seran convidats/ades a presentar el seu curt al Cineclub del Casal Jove de Port Sagunt abans del seu passe. Les despeses de desplaçament i allotjament, en cas d’haver-los, són a càrrec de l’autor/a.
5. Les obres presentades a concurs es podran posar a disposició del públic, en la modalitat de streaming, obert al visionat gratuït.
6. No hi ha límit en la presentació de curtmetratges. Cada autor pot presentar les obres que vullga.
7. La durada no excedirà dels 13 minuts, inclosos crèdits.
8. El tema serà de lliure elecció, amb l’única condició que les obres que tinguen un excessiu contingut violent o pornogràfic, podran ser rebutjades ja que el lloc de projecció considerem que no seria l’apropiat.
9. Per participar en aquest concurs només es requereix ser titular dels drets d’exhibició i posada a disposició del públic de les obres que es presenten a concurs, sense contradicció ni limitació. En cas de no ser major d’edat, s’haurà de presentar l’autorització que ve inclosa en el formulari d’inscripció, signada per un tutor/a legal.

10. Les persones que es presenten al concurs es responsabilitzaran que no hi ha drets a tercers per l’ús de peces musicals en les obres presentades, ni cap reclamació per drets d’imatge de les persones que apareixen en les mateixes, i eximeixen a l’organització de qualsevol tipus de responsabilitat. En el cas que s’utilitze una pista d’àudio amb l’enregistrament d’un so que sigui propietat d’una companyia discogràfica sense el seu permís, és possible que, per motius legals, la reproducció del curt es realitze sense so.

11. De les obres que es presenten al certamen, l’organització es reserva el dret a realitzar les còpies que necessite per la seua reproducció en les exposicions, projeccions, publicacions o activitats relacionades amb la mostra, sense limitació de mitjans, temps o espai geogràfic, sempre amb la indicació del nom del / de la autor/a.
12. El termini de presentació de curtmetratges serà des del 1 gener 2015 fins al 31 desembre 2015.
13. El sol fet de participar en el concurs suposa la plena acceptació de les presents bases, i la Associació Cultural Pezenelagua, en la seua faceta d’organitzador, facultada per resoldre qualsevol eventualitat no prevista en les mateixes.