En març, Joves X la Igualtat

3 març 2015

MARÇ, JOVES X LA IGUALTAT

CONCERTS.

7 març. 20 h. EIGHT MINIFEST. Festival de Música Rock en femení. Entrada lliure. [Col·lectiu Hits With Tits] Amb els grups:

  • Salfuman
  • Les Sueques
  • Summerisle

28 Març 19 h. PETIT POP.

Petit Pop fa música per a persones menudes i les seues famílies. Música molona per a filles i fills de mares i pares guays!

Reserva la teua entrada telefonant al Casal Jove (96 268 3439).

 

EXPOSICIONS.

6 març. 18 h. Inauguració de l’Exposició fotogràfica “VALORADES”.

Els corresponsals dels IES 2015 fan homenatge a dones anònimes intentant visibilitzar aquells treballs que les dones realitzen no remunerats ni valorats per la societat. Entrada lliure.

5 de març al 10 d’abril. EMPREMTES DE LA DONA EN LA HISTÒRIA.

La història ha tingut des de sempre protagonistes femenines, però la seva obra ha estat difícilment reconeguda i mal valorada. Avui coneixem a dones que han aconseguit escapar de la privacitat en què tradicionalment estaven relegades.

AUDIOVISUAL.

7 Març . 19:00. Cinefòrum: En terra d’homes. Col·labora Associació de Joves La Sao.

TALLERS.

7 Març. 17:00 Taller de noves masculinitats: Impartit per Joan Sant Feliu. Col·labora Associació de Joves La Sao.

PREMIS.

6 març 19:00. Lliurament del premi a la millor carta local del concurs “Paraules d’amor” realitzat per alumnat dels IES. Organitza Joves.net.

 

ALTRES ACTIVITATS.

Consell de la Infància:

Taller “A CIÈNCIA CERTA”. Les / els corresponsals transmeten a les / els menors participants del Consell de la Infància la importància de les dones en els processos històrics.

Curs de Monitor de Temps Lliure: Projecte inter-generacional “HILANDO FINO”.

Realització d’un documental en què l’alumnat del curs s’acosta a les experiències de dones de la tercera edat de residències municipals per rescatar, a través de la memòria oral, les històries de vida atenent als seus límits i transgressions de gènere.

Xerrada: Associacionisme i lideratge femení en les associacions de joves mixtes. Xerrada a càrrec de la presidenta de l’Associació la Saó.

[disseny: Javier Cocortiz]