Concert SHEILA BLANCO + KYKE SERRANO & FRIENDS

8 juny 2015

DIVENDRES 12 de juny. 19:30 h. Entrada gratuïta.

SHEILA BLANCO.
Aquesta jove de Salamanca estudia piano i cant al conservatori de la seva ciutat. Amb 16 anys comença a cantar i tocar en bars i sales de concerts seues pròpies composicions. El 2005 es llicencia en Comunicació Audiovisual i es muda a Madrid compaginant el seu treball com a periodista en ràdio i televisió amb la música.
El 2009 abandona el periodisme per la música. El 2010 guanya amb la seua banda Toch, el primer premi de I Concurs de Bandes Novells de la sala El Juglar.
El 2011 publica el seu primer maxi single amb 2 temes promocionals.
A la fi de 2012 edita el seu primer àlbum d’estudi “Sheila Down” (disponible a Itunes, Amazon, Grooveshark i Spotify), 11 temes propis i una versió on es barregen el pop, el folk, el rock, el blues o el tango.
Artistes i grups: Speak Jazzy, Toch, Ainara LeGardon, Rubén Rot, Alex Matía, Andrés Sudón, Fernando Álvarez, Primital, Verónica Ferreiro. COACH DE LA VOZ KIDS.

KYKE SERRANO.

Kyke Serrano gaudeix, als seus quaranta, d’una llarga carrera d’èxit a l’esquena que l’ha portat a posicionar-se com un dels millors i més reconeguts teclistes d’Espanya. Ha treballat amb artistes de la talla de LLUIS LLACH, LAX & BUSTO, ELS PETS, Jarabe de Palo, COYOTE DAX, REBECA, LOS MANOLOS, BUNBURY, REVOLVER, MONICA GREEN, SIREX & MUSTANG, TONI RONALD, Ocults, MATAMALA, LA PORTA DELS SOMNIS, BUSTAMANTE, així com diversos cantants sorgits de OPERACIÓ TRIUNFO (Rosa, Beth, Soraya, Lorena, Lunae, Fórmula Oberta, Víctor, Toni Santos …) i un llarg etcètera d’artistes de reconegut prestigi nacional i internacional. A part de la seva trajectòria com a teclista professional, Kyke Serrano també treballa com a creatiu i compositor de música per al món de la publicitat i per a molts artistes…

IVÁN CEBRIÁN

Ha sigut músic amb SOLE GIMÉNEZ, MAIKA BARBERO, SEDAJAZZ, FRANCISCO, THE MAD HATTER TRIO… Tres anys resident a Los Angeles com a músic d’estudi. Considerat entre els millors guitarristes del panorama actual.

ÓSCAR CUCHILLO

Ha tocat amb artistes com MAIKA BARBER, FRANCISCO, CRISTINA BLASCO SEDAJAZZ, SEMILLANEGRA.
Professor de Contrabaix a Sedajazz .

PACO CASAS

Ha acompanyat a artistes com FRANCISCO, TAMARA, PITINGO, a programes de TV com Sopa de Gansos, o Alaska y Segura. Músic de sessió guanyador del Drummer of Tomorrow 2012 com a millor bateria de Espanya.