MORVEDRE RAP. Primera fase: presenta el teu treball!!

1 febr. 2018

Condicions per a participar en MORVEDRE RAP:

Des de l’Associació Viure Dignament, amb la col·laboració del departament de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt, presentem la segona edició de MORVEDRE RAP, una convocatòria oberta a tots els grups i MCs de Camp de Morvedre per a realitzar concerts col·lectius en la sala Green Espai de Port de Sagunt 23 de febrer i 2 de març de 2018, amb la possibilitat de compartir cartell junt amb un artista de renom en l’esdeveniment final del dia 9 de març de 2018 en el Casal Jove de Port de Sagunt.

EN QUÈ CONSISTEIX?
Els divendres 23 de febrer i 2 de març els grups seleccionats donaran multiconcerts en la sala Green Espai del Port de Sagunt. En estos multiconcerts cada grup o MC seleccionat es rapejarà tres cançons.
El/La Dj serà el mateix/a per a tots. Serà la persona encarregada de punxar les 3 instrumentals que els grups prèviament hauran enviat.

En finalitzar els multiconcerts es farà una votació de tres parts. En ella votaran els grups, l’organització i un/a representant del departament de Joventut. El grup que en cada concert més vots sume entre les tres parts serà el seleccionat per a donar un concert en l’esdeveniment del dia 9 de març, en el que compartiran cartell amb artistes de nivell nacional.

COM PUC PARTICIPAR?
Envia’ns un email a dina@aytosagunto.es amb l’assumpte MORVEDRE RAP i el teu nom artístic. En el mail hauràs d’adjuntar el teu número de telèfon i la teua direcció de Soundcloud, canal de Youtube o la plataforma en què tingues els teus temes publicats. No importa el temps que portes fent RAP, ni el teu nivell, ja que es faran distintes categories per edats i experiència. Se tindran en compte al realitzar la selecció aquelles propostes amb participació femenina, i es valorarà que les lletres tinguen missatges per la igualtat de gènere.
També hauràs d’adjuntar en el mail les tres instrumentals (en format mp3) que vullgues utilitzar en el concert.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ.
El termini d’inscripció queda obert fins a les 23:59 h del dia 12 de febrer de 2018. Passada esta data ja no s’arreplegaran més inscripcions a excepció que l’organització ho estime oportú per falta de participants.
En un termini aproximat de 4 dies es farà pública la llista de propostes seleccionades en les xarxes socials del Casal Jove i Green Espai.